Om mig

Mennesker og landskaber gennem mine øjne

Mit navn er Timo Kofod og jeg er en fotograf der bor i Beder ved Aarhus. Jeg håber du har fundet mine billeder på disse sider interessante.

Min primære fotografiske interesse er at fotografere mennesker og musik, men går aldrig af vejen for et smukt landskab. En interesse der tog fart for efterhånden mange år siden, hvor jeg fik et spejlrefleks kamera i gave af min kone og mine børn. Håber ikke de har fortrudt det, selvom de, som alle andre familiemedlemmer til fotografer, ofte må vente tålmodigt, mens jeg lige skal tage et billede af et eller andet.

Da fotografiet ikke er min primære profession, må jeg betegnes som amatør. Men det betyder absolut ikke at jeg ikke griber tingene professionelt an – det forsøger jeg altid.

Jeg har store krav til de billeder jeg laver, og derfor skal kvaliteten også være i orden. Jeg forsøger løbende at forbedre mine fotografiske kompetencer, ved at søge ny viden og udforske nye teknikker omkring fotografiet, men teknik alene gør ikke et godt billede – Der skal absolut mere til.

Derfor arbejder jeg meget med lys og komposition. To meget væsentlige elementer i fotografiet. Målet for mig er at skabe et billede, der bibringer beskueren en rar og dybtfølt oplevelse. Om jeg så lykkes med det, er helt op til dig som beskuer at beslutte, men jeg vil blive ved med at forsøge.

God fornøjelse! Og skulle du have spørgsmål, så tøv ikke med at tage kontakt (klik her) til mig.

Fotograf: Tina Sørensen
Fotograf: Rikke Knoth

At skabe et billede…

Der er mange holdninger til billeder og disciplinen med at fotografere. For nogle er det vigtigt at billedet er “direkte ud af kameraet“, og andre har bestemte holdninger til hvorledes man skal og bør redigere.

Personligt har jeg valgt at jeg vil skabe billeder – ikke blot tage dem. Derfor er ingen af de billeder du ser her på sitet direkte ud af kameraet. Alle billederne har gennemgået en eller anden form for redigering. Virkligheden er jo desværre ikke altid som vi nogle gange ønsker den var, og derfor vælger jeg at redigere mine billeder. Herved får jeg forhåbentlig skabt netop den oplevelse for beskueren, som jeg ønsker – og det er sjældent et direkte aftryk af virkeligheden.

Følg mig på Instagram…

Det er kun mine koncert og portrætter som kommer på disse sider. Men jeg tager mange andre billeder og dem kan du se ved at følge mig på min Instagram profil timoblomkofod. Så følg mig gerne der, hvis du gerne vil se lidt af mine øvrige billeder.

Something is wrong.
Instagram token error.

timoblomkofod

Follow
Load More